Kjøttkakene fall i smak. F.h. Sigvald Krokedal (83), Margit Lilleland (86) og Anna Lilleland (88) under matglede-dag i Ølen.Foto: Øystein Birkenes
Kjøttkakene fall i smak. F.h. Sigvald Krokedal (83), Margit Lilleland (86) og Anna Lilleland (88) under matglede-dag i Ølen.
På kjøkkenet var dei klare med menyen, inkludert heimelaga karamellpudding. F.v. Anne Gunn Måge, Ingunn Helland, Unni Olsen, Tone Aareskjold.
På kjøkkenet var dei klare med menyen, inkludert heimelaga karamellpudding. F.v. Anne Gunn Måge, Ingunn Helland, Unni Olsen, Tone Aareskjold.
Solveig Golf (79) og Anna Lilleland (88) hadde trua på at det skulle bli bra, i forkant av fest, mat og drikke på Ølen omsorgssenter.
Solveig Golf (79) og Anna Lilleland (88) hadde trua på at det skulle bli bra, i forkant av fest, mat og drikke på Ølen omsorgssenter.
Anne Gunn Måge på kjøkkenet klargjer varme kjøtkaker og anna for sending til Vindafjordtunet frå Ølen omsorgssenter.
Anne Gunn Måge på kjøkkenet klargjer varme kjøtkaker og anna for sending til Vindafjordtunet frå Ølen omsorgssenter.

God, heimelaga mat på menyen

Her var det både kjøttkaker, karamellpudding og noko godt i glaset å få. Det var feststemt matglede-dag på omsorgssentera i Vindafjord, i tillegg til å markere den internasjonale Eldredagen.

Publisert Sist oppdatert

Alt var heimelaga, slik som det i all hovudsak pleier å vere, kunne Tone Aareskjold og dei andre kokkane på kjøkkenet på Ølen omsorgssenter skrive under på. Mat til 80 personar var i elleve-tida onsdag i ferd med å bli køyrt til Vindafjordtunet i Vats, rundt 25 porsjonar skulle ut til heimebuande, medan i fellesarealet på senteret i Ølen var det samla vel 60 som gledde seg til skikkeleg mat og dessert.

Ikkje kvar dag

— Det var godt, det smakte som det skulle, det, konstaterte imslandsbuen Sigvald Krokedal (83) om kjøttkakene.

Hei!
Du må ha eit aktivt abonnement for å lese vidare.

Eksisterande kunde?

Logg inn her

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS