Geir Rasmussen syt for at gjestene nyt maten med med både auge og munn.FOTO: Foto: Anita HauglandBilde 1 av 10
Øyvind Krovik, Vidar Krovik, Brynjar Aardal og Elisabeth Møinichen Aardal deler bord denne kvelden. Dei er godt nøgde med maten dei får servert.FOTO: Foto: Anita HauglandBilde 2 av 10
Ein forrett består av rå Salma-laks i olje og urter, røykt eggeplomme, heimelaga flatbrød, stivpiska rømme og rogn frå aure. Frå ein serveringsdag i 2022.Arkivfoto: Anita HauglandBilde 3 av 10
Robert Vikse frå RS Catering tek seg av kjøtet denne kvelden.Foto: Anita HauglandBilde 4 av 10
Til dagleg lege. Denne dagen stiller Anne Kleiven seg til disposisjon i oppvasken.FOTO: Foto: Anita HauglandBilde 5 av 10
Terje Kleiven serverer mat til Tiri Schei på ein av dei første gongane restauranten var open i 2022.Arkivfoto: Anita HauglandBilde 6 av 10
I reiskapshuset held ekteparet på med eit prosjekt som handlar om å dyrke grønsaker og urter under ledlys. Målet er å produsere for sal og til råvarer i restauranten.FOTO: Foto: Anita HauglandBilde 7 av 10
Her kjem Øyvind Krovik og Vidar Krovik sjøvegen for å gå på restaurant. Dei har hytte i Goavik.FOTO: Foto: Anita HauglandBilde 8 av 10
Tiri (framme) og dottera, Victoria Schei, testa ut både ny robåt og restaurant laurdag kveld.Foto: Anita HauglandBilde 9 av 10
Tiri Schei nyt forrett nummer éin.Foto: Anita HauglandBilde 10 av 10