Geir Rasmussen syt for at gjestene nyt maten med med både auge og munn.
Geir Rasmussen syt for at gjestene nyt maten med med både auge og munn.
Øyvind Krovik, Vidar Krovik, Brynjar Aardal og Elisabeth Møinichen Aardal deler bord denne kvelden. Dei er godt nøgde med maten dei får servert.
Øyvind Krovik, Vidar Krovik, Brynjar Aardal og Elisabeth Møinichen Aardal deler bord denne kvelden. Dei er godt nøgde med maten dei får servert.
Første forrett består av rå Salma-laks i olje og urter, røykt eggeplomme, heimelaga flatbrød, stivpiska rømme og rogn frå aure.
Ein forrett består av rå Salma-laks i olje og urter, røykt eggeplomme, heimelaga flatbrød, stivpiska rømme og rogn frå aure. Frå ein serveringsdag i 2022.
Robert Vikse frå RS Catering tek seg av kjøtet denne kvelden. Foto: Anita Haugland
Robert Vikse frå RS Catering tek seg av kjøtet denne kvelden.
Til dagleg lege. Denne dagen stiller Anne Kleiven seg til disposisjon i oppvasken.
Til dagleg lege. Denne dagen stiller Anne Kleiven seg til disposisjon i oppvasken.
Terje Kleiven serverer mat til Tiri Schei på ein av dei første gongane restauranten var open i 2022. Arkivfoto: Anita Haugland
Terje Kleiven serverer mat til Tiri Schei på ein av dei første gongane restauranten var open i 2022.
I reiskapshuset held ekteparet på med eit prosjekt som handlar om å dyrke grønsaker og urter under ledlys. Målet er å produsere for sal og til råvarer i restauranten.
I reiskapshuset held ekteparet på med eit prosjekt som handlar om å dyrke grønsaker og urter under ledlys. Målet er å produsere for sal og til råvarer i restauranten.
Her kjem Øyvind Krovik og Vidar Krovik sjøvegen for å gå på restaurant. Dei har hytte i Goavik.
Her kjem Øyvind Krovik og Vidar Krovik sjøvegen for å gå på restaurant. Dei har hytte i Goavik.
Tiri (framme) og dottera, Victoria Schei, testa ut både ny robåt og restaurant laurdag kveld. Foto: Anita Haugland
Tiri (framme) og dottera, Victoria Schei, testa ut både ny robåt og restaurant laurdag kveld.
Tiri Schei nyt forrett nummer éin. Foto: Anita Haugland
Tiri Schei nyt forrett nummer éin.

Sjå bilete frå den unike restauranten

Publisert Sist oppdatert

Hei!
Du må ha eit aktivt abonnement for å lese vidare.

Eksisterande kunde?

Logg inn her

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS